maandag 25 mei 2009

Opnieuw 6 jaar eis in hoger beroep brute verkrachting Eindhoven

Het openbaar ministerie heeft in hoger beroep opnieuw zes jaar geëist tegen een 28-jarige Eindhovenaar die een 22 jarige vrouw  uit Waalre op zeer gewelddadige wijze zou hebben verkracht in de Genneperparken in Eindhoven.

Op 9 december 2008 werd de verdachte door de rechtbank al tot vier jaar cel veroordeeld.

De vrouw uit Waalre werd naar haar zeggen op 5 juni van het vorige jaar rond half drie in de nacht, de bosschages ingetrokken en gedurende tweëeneenhalf uur meerdere malen misbruikt. Een van raadsheren van het hof sprak over een dramatische en buitengewoon akelige verkrachtingszaak.

De dader is volgens de politie in de nacht van 4 op 5 juni "tekeer gegaan als een beest" en heeft zijn slachtoffer drie uur lang mishandeld en verkracht. Het slachtoffer is voorafgaand aan de verkrachting mogelijk gedrogeerd. Ze is grote delen van de nacht kwijt. Duidelijk is wel dat ze na een bezoek aan een vriendin in de Leostraat op weg naar huis oude schoolvrienden heeft ontmoet. Ze is bij hen in de auto gestapt en met hen naar nachtclub After Dark op de Leenderweg gegaan. Om twee uur 's nachts bezocht ze nog de nabijgelegen shoarmazaak Luxor.
De vrouw kwam bij toen ze in de de Genneper Parken nabij de Felix Timmermanstraat in de struiken lag. Ze werd zwaar mishandeld en verkracht. Ze was onder meer meerdere malen in het gezicht gestompt.

Volgens de dader heeft de vrouw vrijwillig seks met hem gehad. Hij werd gevonden doordat aangetroffen sperma overeenkwam met DNA dat eerder was afgenomen na een steekpartij waarbij de man in 2008 betrokken was. Het werd ook aangetroffen op een flesje bier en een sigaret in de omgeving.

Plaats op NuJij Voeg toe aan Blig Facebook Facebook

0 comments: