maandag 27 april 2009

Joran en Terror Jaap

joran-jaap Al enige tijd gonst het gerucht dat ‘Terror Jaap’ (Jaap Ames) Joran van der Sloot had gestrikt voor zijn programma, zo waren zij onder andere samen etend gespot.

Jaap zou in zijn programma Joran aan de leugendetector leggen, helaas voor Jaap tonen tot nog toe weinig zenders interesse in zijn programma. en kreeg hij er natuurlijk ook van langs van Kwalbert in RTL 4 die vond dat hij dat soort dingen maar aan Peter de Vries moest overlaten. Tja, allemaal natuurlijk meerdere handen op één buik daar in omroepland.

Daarom heeft Jaap waarschijnlijk besloten om maar een tipje van de sluier op te lichten en was hij te zien in  Shownieuws en RTL Boulevard met wat ‘teasers’: Joran achter de leugendetector, waarbij een amerikaanse vrouwenstem hem vraagt: “did you kill Natalee Holloway'”. Eindeloos herhaald maar daar stopte het natuurlijk.

Volgens Jaap had Joran zich na beloofd te hebben mee te doen plots teruggetrokken en had hij toen maar gedreigd om dan maar een documentaire te maken over hoe Joran hem had opgelicht., Hierop zou Joran toch weer overstag gegaan zijn. Volgens Jaap had hij Joran “in de tang” omdat hij (Jaap) hem (Joran) geld geleend had. (gewoonlijk heb je dan niemand in de tang). Over de leugendetector sessie zei Jaap onder meer: “Joran zat er als een klein jongetje bij” en zou volgens Jaap  Joran ‘niet blij’ zijn geweest met de uitkomst en had hij nu vreselijke spijt dat hij er aan ee had gedaan.

Dit alles suggereert natuurlijk dat de uitslag ten nadele van Joran was, m.a.w. uit de opnames zou moeten blijken dat Joran wel wat met de dood van Natalee te maken heeft.

Als dat zo is, dan is het natuurlijk vreemd dat géén enkele omroep geinteresseerd is. Dan ga je dus denken: “Of Jaap overdrijft en er is niks te halen uit de leugendetector test, of er zijn krachten aan het werk die de uitzending tegenhouden”. Bij dat laatste zou je gelijk denken aan de Vries die het niet zou kunnen zetten dat Jaap iets ontdekt heeft wat hij (de Vries)  niet ontdekt heeft.

We zullen er misschien ooit achterkomen.

Voorts deelde Jaap nog mee dat Joran het ‘onderduiken’ moe is en weer een nieuwe (Amerikaanse)  vriendin heeft.

Plaats op NuJij Voeg toe aan Blig Facebook Facebook

0 comments: