maandag 23 maart 2009

Politie vindt spoor van verdwenen Joanne Noordink

De politie heeft vanmiddag Saeid Z. (49) een Iraniër uit Ooststelllingerwerf aangehouden. Hij was in het bezit van goederen van Joanne Noordink uit Aalten die sinds 11 december j.l. is vermist. De woning van de man, die van heling wordt verdacht, is doorzocht. De verdachte is voor verhoor overgebracht naar het politiebureau in Doetinchem en inmiddels in verzekering gesteld.

De aanhouding vond plaats nadat uit het onderzoek een ernstig vermoeden was ontstaan, dat de man in het bezit was van goederen van Joanne Noordink, het betrof o.a. haar laptop. Hij zou deze ter verkoop aangeboden hebben. In aanwezigheid van de rechter-commissaris vond een doorzoeking van de woning van de aangehouden verdachte plaats.

Update 24 maart

Vandaag werd een tweede verdachte aangehouden. Het zou gaan om de Irakees Ehsan B. (32) uit Aalten die wel eens wat klusjes deed bij Joanne. Hij zou in het bezit zijn van haar mobieltje.

Update 25 maart

Er is vandaag in de tuin bij de Ehsan B. uit Aalten een tent opgezet door de politie. Mogelijk wordt er in de tuin gegraven.

Plaats op NuJij Voeg toe aan Blig Facebook Facebook

0 comments: