woensdag 22 oktober 2008

Ryan Pieters bekent wurgen Marlies van der Kouwe?

Ryan Pieters heeft bekend dat hij Marlies van der Kouwe op Bonaire heeft gewurgd. Dat heeft zijn moeder vandaag 22-10-2008 tegen de pers gezegd.

De 24-jarige Pieters zou de tas van Van der Kouwe hebben willen stelen. Toen hij met het slachtoffer in een worsteling belandde en zij hem bij de keel greep, wurgde hij haar.

De moeder van Ryan sprak dinsdag met haar zoon. Hij zou gezegd hebben dat hij Van der Kouwe wurgde op de plek waar hij haar van de fiets trok.

Daarna heeft hij haar lichaam met een brommer vervoerd naar de plek waar het eind vorige week werd gevonden. Volgens de moeder heeft Ryan spijt van wat er is gebeurd. Hoewel Ryan in totale beperkingen zit, was zijn moeder kort bij hem toegelaten uit 'humanitaire overwegingen.'

De 24-jarige apothekersassistente verdween in de nacht van zaterdag 20 op zondag 21 september. Op weg naar huis werd ze van haar fiets getrokken. P. werd bijna een week later gearresteerd. Er zitten nog meer mensen vast in deze zaak.

Een zeer tragische zaak. Omgebracht om een tas. Ik kan me voorstellen dat Pieters 'spijt' heeft, maar ja, spijt komt na de zonde. Het zal mogelijk de gevangenisstraf zijn die hem spijt bezorgd.

Het blijft maar de vraag of dit verhaal volledig is. Het is natuurlijk vreemd om na een beroving met het slachtoffer te gaan rijden en waarom was haar hoofd gescheiden van haar romp?

Daarbij is het verhaal ook niet bevestigd dor de politie. Als Pieters dinsdag al bekend heeft, ligt het in de lijn der verwachting dat de politie met deze primeur naar buiten had willen komen.

Plaats op NuJij Voeg toe aan Blig Facebook Facebook

0 comments: