woensdag 29 oktober 2008

'Ik ga die body wegmaken'

Uit informatie van Aimed Ayubi, verslaggever te Bonaire lijkt naar voren te komen dat Marlies van der Kouwe tijdens de worsteling met haar hoofd tegen een steen is gekomen en toen bewusteloos is geraakt. Ryan Pieters heeft daarop het lichaam verborgen en heeft bij het benzinestation waar zijn broer werkt een jerrycan benzine gokocht.

Zijn vriend Siegmar Marchena (alias Kucho), die tegen Ryan op zou kijken, heeft hem toen beloofd de sporen op te ruimen. Hij heeft toen eerst haar spullen verbrand en daarna getracht het lichaam van Marlies te verbranden.

Kucho kwam in beeld omdat de politie middels een ingehuurd beveiligingsbedrijf Ryan Pieters een mobile telefoon in handen speelde: Een vrouwelijke bewaarder wekte zijn vertrouwen en zei dat hij haar GSM wel mocht lenen. Denkende dat hij veilig was, belde Ryan met 3 personen: zijn moeder, zijn achternicht Rayen Trinidat en deze Kucho. Het beveiligingsbedrijf was ingehuurd om Ryan te bewaken toen hij op het politiebureau in Rincon gevangen zat.

Plaats op NuJij Voeg toe aan Blig Facebook Facebook

0 comments: