dinsdag 10 juni 2008

Wat gebeurde er met de chauffeur van Joris Demmink

Vanaf oktober 2004 circuleren er geruchten als zou de chauffeur die Joris Demmink naar zijn kindersex-afspraken reed en op zijn achterbank van alles heeft zien gebeuren, ene Mosterd, op mysterieuze wijze om het leven zijn gekomen nadat hij de seksuele delicten van Demmink aan de kaak wilde stellen. De vraag is nu: hoe wijd vertakt is het kindersex-netwerk in de Nederlandse magistratuur en politiek?
De huisarts Joyce Labruyere kwam op het spoor van kinderen die waren misbruikt door hoge ambtenaren. Ze trok aan de bel. Diende klachten in bij het OM. Ze leeft niet meer. Onder verdachte omstandigheden is ze gestorven.

Mr. Wilfred Brinkhuis organiseerde seksfeestjes voor volwassenen in Utrecht. Hij kwam zo in contact met hoge ambtenaren die zijn ruimtes wilde gebruiken voor pedofeestjes. Daar wilde hij niet aan meewerken en klaagde bij het OM. Hij leeft niet meer. Onder verdachte omstandigheden is hij gestorven.

Maarten van Traa ontdekte dat er banden bestonden tussen de IRT-affaire en enkele hoge ambtenaren en hun seksuele voorkeur. Hij leeft niet meer. Hij stierf onder verdachte omstandigheden.

Chauffeur Mosterd reed zowel Aad Kosto als Joris Demmink. Hij beklaagde zich bij zijn chef over het gedrag van Demmink die op de achterbank van zijn auto jongetjes misbruikte. Hij leeft niet meer. Hij stierf onder verdachte omstandigheden.

Aldus een anonieme posting op de website nrcombudsman. Je hoeft geen strafrechtdeskundige te zijn om deze posting serieus te nemen. De moord op Joyce Labruyere en vooral de juridische afwikkeling ervan stinken aan alle kanten. Het OM maakte bij de vervolging van de vermeende moordenaar van Labruyere gebruik van een kroongetuige die door de verdediging niet mocht worden ondervraagd en van wie de identiteit nooit is komen vast te staan. Nou, dan weet je wel hoe laat het is: een bullshit-proces! Door de Hoge Raad is dat ook erkend: de zaak werd terugverwezen en de verdachte ging vrijuit waardoor de zaak de facto onopgelost is gebleven.
Lees verder Het Vrije Volk

Plaats op NuJij Voeg toe aan Blig Facebook Facebook

0 comments: