dinsdag 9 april 2002

Gerrie Bethlehem geliquideerd

In het water van het Amsterdam-Rijnkanaal, tussen Loenen en Nigtevecht, ter hoogte van hectometer-paal 18, is vanmorgen 9 april 2002 het lichaam van Gerrie Bethlehem (47) gevonden. Hij was doodgeschoten en moet al enige tijd in het water hebben gelegen.

Gerrie Bethlehem logeerde bij een vriendin in de Rustenburgerstraat in Amsterdam. Maandag 25 maart, rond 15.30 uur, vertelde hij haar dat hij die avond een afspraak had en niet thuis zou zijn. Het is het laatste contact dat ze met hem had.

Gerard Pieter Bethlehem was geboren in Amsterdam. In 1995 verhuisde hij naar Spanje en woonde in de buurt van Malaga. Tot een paar maanden terug was Gerrie niet meer in Nederland geweest. Wanneer hij precies arriveerde is onbekend, evenals wat hij hier allemaal deed. In Amsterdam kwam Gerrie wel eens in café `t Vliegertje en eetcafé De Overkant in de Scheldestraat. Ook hielp hij in deze straat vrienden bij de verbouwing van de winkel Ornament & Interieur. In het verleden onderhield Gerrie wel contacten met criminelen.

Update 19 augustus 2010: Mogelijk is Peter La Serpe de dader.

Plaats op NuJij Voeg toe aan Blig Facebook Facebook